Posted on 19th November 200817 Responses
stort og SMÅT II

Her kommer så mine svar på afstemningen om “stort og SMÅT”

Når proportionerne skal være rigtige: Lille pung, stor kaffekop!

Når proportionerne skal være rigtige: Lille pung, stor kaffekop!

En pung skal være lille. Den skal kunne ligge i en hånd. En taske derimod (hvori pung, pumadyr, bøger, computer, papirer der for længst burde være taget op og sorteret, mapper, kuglepenne, endnu flere kuglepenne, løsrevne papirstykker med ikke længere identificerbare emailadresser, kamera, mobil, mobiloplader, adapter til computer, IPod samt IPodkabel har fast residens) ja, den skal til gengæld være gigastor!

Hvad kaffekoppen angår, ja så kom det nok ikke bag på de fleste at jeg drikker mere kold end varm kaffe som en konsekvens af min forkærlighed for STORE kaffekopper!

En storebror / søster har jeg altid ønsket mig, og mange venner har da også taget dette til sig som en opfordring til at passe på mig og sørge for at jeg nu også har mad, varmt tøj, har husket min nøgle, min mobil og min pung ;-). Og det brokker jeg mig bestemt ikke over… ;-)

(Lillesøskene? Er det ikke bare sådan nogle irriterende nogen? Jeg er bange for at jeg ville have været sådan! )

Nå ja og bamser! Her må det helt klart være en stor bamse frem for mange små. De kan simpelt hen ikke blive store og bløde nok sådan nogle krammedyr!

Comments
Leave a Response