Posted on 17th January 2009One Response
Kreativ-blogger?

Først en stor tak til Liv & glade dage for den fine nominering som “kreativ blogger”

Til Dinapigen (for hendes mange kreative tanker & betragtninger)

Til Dinapigen (for hendes mange kreative tanker & betragtninger)

… og som et led i al denne kreativitet kommer her et lille tvist (i mere end én forstand):
Jeg kunne nemlig vældig godt tænke mig at gå tilbage i kæden af awards og finde den blogger der var den første til at uddele den.

Min mission er kort sagt at finde den person som fortjener denne helt fantastiske og meget prestigefyldte 1.st awarder-award.

Pris til den der startede Kreativ blogger award. Givet som bevis for et stærkt netærk.

Pris til den der startede Kreativ blogger award. Givet som bevis for et stærkt netærk.

Denne 1.st awarder-award gives som et tegn på et stærkt netværk og for at have en kæde af kreative bloggere som alle er villige til at videregive deres anderkendelse til andre bloggere i deres netværk. Men 1.st awarder-awarden gives dog kun hvis dette netværk af bloggere, der var så dygtige at velligeholde kæden og videresende nomineringer, er lige så dygtige til at sende en besked den modsatte vej. På denne måde opnår den 1.st awarder-award nominerede altså kun sin pris hvis kæden holder til endnu et træk.

Hvor startede det hele egentlig mon?

Har du nogensinde tænkt på hvem der starter kædebreve, og hvornår de glider ud i sandet igen?
Har du tænkt at det kunne være sjovt at gå tilbage i kæden og se hvem der startede den? Har du overvejet hvor mange af alle dem der sendte nomineringen den ene vej, som også er med på at sende en besked tilbage den modsatte vej?

Hvis du kunne tænke dig at vide lidt mere om dem der blev nomineret som kreativ blogger før dig (du skal have været nomineret til overstående kreativ blogger award for at deltage) så gør to ting

1) Kopier denne tekst og indsæt den som kommentar hos den der nominerede dig. (sæt kommentaren på det indlæg hvor du blev nomineret)

2) Skriv en kommentar her med et link til den side hvor du er nomineret til din award på, og gengiv ordret hvad du blev nomineret for.

Comments
Leave a Response