Posted on 30th July 20092 Responses
Artikelstruktureringsbamse

Inden for programmering går den lille gut, som jeg pt. har brug for en pendant til, under betegnelsen kodebamse. Ofte, når man programmerer, er det de mest åbenlyse detaljer man misser. Ofte er sådanne problemer af en karakter hvor de bliver tydelige i det øjeblik man kalder en kollega ind og begynder at forklare hvor åndsvagt ens kode opfører sig.

Mens man, i forsvarsposition, forklarer detaljeret hvad man har gjort, og at selvom man har gjort både a, b, c, og d så vil det stadig ikke virke, går det op for én hvor problemet er. Desværre går det oftest først op for én i det øjeblik man tvinges til at sætte ord på, og beskrive, alt det man egentlig godt ved overfor en anden.

Kodebamsens funktion er at være den man forklarer sit problem til, så man ikke spilder sine kollegers tid, med ting man alligevel godt selv kan indse, så snart man får sat ord på det.

Og lige nu har jeg altså brug for en artikelstruktureringsbamse!

bamse

Comments
Leave a Response