Posted on 22nd October 2008 No Responses
Redaktørens leder

Kære læser.
Dina

Lad mig introducere dig ganske kort for bloggen og dens ejermand. Bloggen er en privatblog. Det er alene mine meninger og fortolkninger der kommer til udtryk i indlæggene, men sandheden er at jeg er mindst lige så nysgerrig efter at høre andres holdninger som at ytre mine egne. Pointen med denne blog er, for mig, at lægge op til debat, at lade bidragsyderne tage diskussionen derhen hvor de vil, og ikke mindst at få friske input.

Religion, familie og sygdom hører dog ikke til på bloggen. Det er ting jeg betragter som private og foretrækker at dele med folk face to face. Derimod står mine holdninger og tanker på bloggen frit for en hver at forholde sig til.

Jeg er i gang med en PhD på Copenhagen Business School og min faglige interesse i viral marketing afspejler sig unægtelig i nogle af mine indlæg. Jeg interesserer mig for reklamer, teknologier, science fiction, american pop culture, tvetydigheder, jokes, og de små banale hverdagsepisoder der får én til at stoppe op og tænke efter.

Jeg er rejselysten, har boet i længere perioder i både USA og Holland, og rejser jævnligt, dels i kraft af mit arbejde og dels i kraft af min generelt ukontrollerede rejselyst! Nå ja, uden at komme for meget ind på det der familie-noget, kan jeg da sige at jeg er lykkeligt gift med manden der både deler min pedantiske humor og ser værdien i obskure referencer til film, tv serier, bøger mv. På trods af at jeg brugte 6 år på en uddannelse i Antropologi så er mine venner gennem de sidste 13 år primært at finde i de naturvidenskabelige kredse, hvilket muligvis forklarer min skabsnørdede tilgang til verden.

Herfra kan jeg kun ønske dig god læse og skrivelyst.
Velkommen på bloggen

Comments
Leave a Response