Posted on 10th July 2009 No Responses
TEMA: Nanoblogging 2.0

Hvis du synes overskrifterne på bloggen til tider ligner vrøvleord, så har du til dels ret. Eller rettere; overskrifterne består af ord, opfundet eller sammensat til lejligheden.

Det er overskrifter bestående tvetydige eller sammensatte, gerne overlappende, ord. Det er vel en slags dogmeblogging, eller rettere indlægene består af en kombination af nanoblogging og almindelig blogging. -Kald det bare det bedste fra begge verdener…

Blogging: Et indlæg bestående af overskrift og brødtekst i valgfri længder.

Microblogging: Overskrift / brødtekst er én og samme ting. Dog begrænses microbloggeren af et max på 140 tegn pr. posting.

Nanoblogging: Overskrift / brødtekst er én og samme ting og består af ét ord. Lad ordkreativiteten begynde. Se fx Line P’s bud på kreativ nanoblogging på BLOGBOGSTAVER.dk.

Denne blogs ejer er fascineret af nanoblogging, men ikke villig til at skippe den lange, sommetider forklarende, brødtekst. I stedet eksperimenteres der i tiden med en kombinanotorisk skrivestil hvor overskriften består af max ét ord, mens brødteksten er absolut lige så lang og snørklet som den plejer at være… ;-)

Indlæg i kategorien kombinanotorisk kan ses her.

Comments
Leave a Response